top of page

Skælskør Børnefugleskydning

Mandag til og med torsdag går fra vi fra Sterlings Gård kl. 15.15. Udrustning, geværer og flag deles ud inden vi går.

Vi går i optog ud til Skælskør Lystskov. I skoven spiser vi vores medbragte mad. Der er også mulighed for at købe øl, vand, kaffe, slik, is m.m. Der er borde og stole i skoven, men man er også velkommen til at medbringe sit eget skovturstæppe.

 

I skoven bliver der øvet til weekendens flotte optog. Der er lege for de små børn, og de større børn øver væddeløb. Der er også tovtrækning - drengene mod pigerne. Tirsdag og onsdag er der mulighed for at prøveskyde. Der skabes mange nye venskaber på kryds og tværs af alder og bopæl i denne uge.

 

Mandag til og med torsdag går vi hjem i optog fra Lystskoven kl. 18.00. Vi er tilbage til Sterlings Gård ca. kl. 19.00, hvor vi afleverer udrustning, geværer og flag. Som regel er der altid en sponsor som giver is, når vi når tilbage til Sterlings Gård.

 

Du finder program her for Mandag, Tirsdag, Onsdag og Torsdag.

Fredag er der skydeprøve, og der udtages skytter i Skælskør Lystskov. Se mere her. Der er IKKE optog fredag.

 

Lørdag morgen går optoget bag ved guldkareten fra Sterlings Gård kl. 7.00 - og der er kæmpe børnefest lørdag aften i Eggeslevmagle Hallen. Se program her for Lørdag.

 

Søndag eftermiddag går optoget for sidste gang i år fra Sterlings Gård kl. 14.15. Se program her for Søndag.

Lørdag og søndag går går optoget ikke tilbage til Sterlings Gård, men man har mulighed for at tage veteranbussen retur lørdag og søndag fra skoven tilbage til Sterlings Gård.

bottom of page